100% leuk

Van winkel naar merk

In 2002 begon Emmy Dingemans met €100,- en veel creatieve ideeën haar eigen lifestylewinkel Leuk Spul. En dat terwijl ze thuis drie jonge kinderen had (waarvan twee zoons nu ook in het bedrijf werken!). Ze merkte dat klanten vaak op zoek waren naar originele, persoonlijke cadeautjes.
Een leuke vraag, waaraan ze graag wilde voldoen. En als het niet te krijgen is, dan ontwikkel je het toch zelf? Zo begon ze met het bedenken van leuke attenties waarin een compliment of een boodschap verwerkt zat. Het duurde niet lang of de eerste 100%LEUK-producten voetenbadjes en kletskoeken – stonden bij haar in de winkel.
Emmy is een enthousiaste doorzetter, die zich niet gauw uit het veld laat slaan. Zo kreeg ze in 2012 te maken met een grote tegenslag: haar winkel werd door brand verwoest. Weer starten vanaf nul was op dat moment de grote uitdaging. Een uitdaging die ook nieuwe kansen bood. Emmy ging zich met steun van Cynthia – destijds nog stagiaire – nog meer focussen op 100%LEUK.

De zelf ontwikkelde producten sloegen aan en collega-winkeliers wilden ze ook graag gaan verkopen. Een groot compliment, en een mooie kans om het merk verder te ontwikkelen. Zo ontstonden de eerste 100%LEUK-verkooppunten.

Voor we het wisten, waren het er 10 en al snel groeide het aantal naar 50. 100%LEUK werd Emmy’s grote passie. De winkel Leuk Spul kwam op de tweede plaats. Bij 250 verkooppunten hakten we de knoop door: Leuk Spul sloot haar deuren en alle aandacht ging naar de uitbreiding van 100%LEUK. Oud-collega’s Marit en Nadine konden zich weer aansluiten na de ellendige tijd van de brand. Zo konden we groeien naar inmiddels 550 verkooppunten!

Dankzij onze 15 jaar ervaring met een eigen winkel begrijpen wij de wensen van ondernemers én consumenten. En wat bij ons altijd voorop staat, is aandacht voor elkaar. Dat dragen wij uit, in onze producten, maar ook in onze manier van werken en samenwerken.

Kleine attentie, grote glimlach

100%LEUK laat zien hoe je van niets iets kan creëren en impact kan hebben op je omgeving. Een kleine attentie kan zorgen voor een grote glimlach. En dat is waar wij het voor doen, inmiddels met een heel team dat zich vanuit diezelfde visie inzet. Je vindt onze boodschap terug in elke attentie, of het nu gaat om een verjaarscadeautje of een attentie om iemand een hart onder de riem te steken.

Iedereen van waarde

En weet je waar wij elke dag extra blij van worden? Van onze samenwerking met ons prachtige team LEUKERDS – mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij zorgen ervoor dat al onze producten perfect worden verpakt en klaar worden gemaakt voor de verkoop. Met dank aan de mensen van Sterk@Werk, die de begeleiding verzorgen.
Deze samenwerking is op een bijzondere manier tot stand gekomen. De mensen die via Sterk@Werk arbeid verrichten, waren na een heftige brand op hun voormalige werklocatie hun vertrouwde omgeving kwijt. Emmy wist natuurlijk precies hoe dit voelt, en schoot direct te hulp door ruimte en werk aan te bieden. Dit bleek een gouden combinatie en inmiddels mogen wij ons met trots leer- en werkplek van Sterk@Werk noemen. 

per pagina
 • 100% leuk Luxe voetenbadje
  100% leuk Luxe voetenbadje

  In de relax met dit originele, luxe voetenbadje. Even ontspannen en uitrusten in deze hectische wereld. In deze fles zit zout en gember. Volg het recept op het label met gouden details en je loopt weer op wolkjes.

  € 6,95
 • 100% leuk Fles moeilijke momenten - volhouden
  100% leuk Fles moeilijke momenten - volhouden

  Nog even volhouden. Veel sterkte.
  Je weet niet hoe sterk je bent totdat sterk zijn de enige keuze is die je hebt. Nog even volhouden: die laatste operatie, de laatste meters of de laatste kuur.Deze fles is gevuld met 35…

  € 9,95
 • Tijdelijk uitverkocht

  100% leuk Fles moeilijke momenten - schrikken
  100% leuk Fles moeilijke momenten - schrikken

  Dat was schrikken. Hopelijk knap je snel weer op! Voor iemand die een ongeluk heeft gehad of een plotselinge operatie nodig heeft.

  Deze fles is gevuld met 35 dropballetjes.

  € 9,95
 • Tijdelijk uitverkocht

  100% leuk Fles moeilijke momenten - rot ziekte
  100% leuk Fles moeilijke momenten - rot ziekte

  Soms is er zoveel van wat we voelen, maar zo weinig wat we kunnen zeggen. Het is een rotziekte! Met deze fles gevuld met 35 dropballetjes laat ik weten dat ik aan je denk en je er niet alleen voor staat!

  € 9,95
 • 100% leuk Blikje - geluk
  100% leuk Blikje - geluk

  Gelukkig heb ik jou! Ik wens je veel geluk toe! Dit blikje is gevuld met klavertje vier bolletjes en een grondtablet. Door het te verzorgen met water, liefde en beetje licht kweek je binnen en een hand omdraai je eigen geluk!

  € 4,95
 • 100% leuk Blikje - liefde
  100% leuk Blikje - liefde

  Wie gun jij een blikje liefde? Dit vernieuwde blikje is bewerkt met een goudprint en ook de inhoud is vernieuwd! Het blikje is gevuld met een grondtablet en zaadjes voor madeLIEFjes. Met een beetje water, licht en liefde groeien…

  € 4,95
 • 100% leuk Blikje - vriendschap
  100% leuk Blikje - vriendschap

  Wat bof ik met een vriend als jij! Blikje vriendschap in een nieuw jasje met een goudprint! Dit blikje is gevuld met bijenbloempjes en een grondtablet. De bijenbloempjes zijn biologisch geteeld, wat dit cadeau nog leuker maakt.…

  € 4,95
 • 100% leuk Blikje - zon
  100% leuk Blikje - zon

  Heb jij een zonnig cadeautje nodig voor jou zonnestraaltje of wil je iemand een zonnige tijd toewensen? Dit blikje is gevuld met een zakje zonnebloemzaadjes en een grondtablet. Leuk om te weten is dat de zaadjes biologisch geteeld…

  € 4,95
 • 100% leuk Bruisbal mama
  100% leuk Bruisbal mama

  De ingrediënten zijn 100% natuurlijk, zonder toevoegingen en parfum. Echt verantwoord dus! Maak er een badbruismoment, of een handenscrub van. Door de luxe verpakking met gouden details en velvet afwerking is het een perfect…

  € 9,95
 • 100% leuk Bruisbal papa
  100% leuk Bruisbal papa

  De ingrediënten zijn 100% natuurlijk, zonder toevoegingen en parfum. Echt verantwoord dus! Maak er een badbruismoment, of een handenscrub van. Door de luxe verpakking met gouden details en velvet afwerking is het een perfect…

  € 9,95
 • Tijdelijk Uitverkocht

  100% leuk Snoephuisje - gefeliciteerd
 • Tijdelijk uitverkocht

  100% leuk Snoephuisje blij met jou
 • Tijdelijk uitverkocht

  100% leuk Snoephuisje bedankt
  100% leuk Snoephuisje bedankt
  € 8,95
 • 100% leuk Ballonkaart er is er een jarig
  100% leuk Ballonkaart er is er een jarig

  Hoera! Er is er één jarig. Je verjaardag vieren, maar nog geen uitnodiging of iemand een fijne verjaardag toewensen. Deze ballonkaart is gevuld met 2 ballonnen en heeft een verzendbare achterkant waar je zelf je persoonlijke…

  € 4,95
 • 100% leuk Ballonkaart wij vieren feest
  100% leuk Ballonkaart wij vieren feest

  Een uitnodiging versturen voor je verjaardag, je bruiloft of gewoon een feestje? Deze ballonkaart gevuld met twee ballonnen. Door de verzendbare achterkant is hij makkelijk te verzenden en kan je je eigen boodschap toevoegen.

  € 4,95
per pagina
© 2020 - 2021 de Korenbloem | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel