100% leuk

Van winkel naar merk

In 2002 begon Emmy Dingemans met €100,- en veel creatieve ideeën haar eigen lifestylewinkel Leuk Spul. En dat terwijl ze thuis drie jonge kinderen had (waarvan twee zoons nu ook in het bedrijf werken!). Ze merkte dat klanten vaak op zoek waren naar originele, persoonlijke cadeautjes.
Een leuke vraag, waaraan ze graag wilde voldoen. En als het niet te krijgen is, dan ontwikkel je het toch zelf? Zo begon ze met het bedenken van leuke attenties waarin een compliment of een boodschap verwerkt zat. Het duurde niet lang of de eerste 100%LEUK-producten voetenbadjes en kletskoeken – stonden bij haar in de winkel.
Emmy is een enthousiaste doorzetter, die zich niet gauw uit het veld laat slaan. Zo kreeg ze in 2012 te maken met een grote tegenslag: haar winkel werd door brand verwoest. Weer starten vanaf nul was op dat moment de grote uitdaging. Een uitdaging die ook nieuwe kansen bood. Emmy ging zich met steun van Cynthia – destijds nog stagiaire – nog meer focussen op 100%LEUK.

De zelf ontwikkelde producten sloegen aan en collega-winkeliers wilden ze ook graag gaan verkopen. Een groot compliment, en een mooie kans om het merk verder te ontwikkelen. Zo ontstonden de eerste 100%LEUK-verkooppunten.

Voor we het wisten, waren het er 10 en al snel groeide het aantal naar 50. 100%LEUK werd Emmy’s grote passie. De winkel Leuk Spul kwam op de tweede plaats. Bij 250 verkooppunten hakten we de knoop door: Leuk Spul sloot haar deuren en alle aandacht ging naar de uitbreiding van 100%LEUK. Oud-collega’s Marit en Nadine konden zich weer aansluiten na de ellendige tijd van de brand. Zo konden we groeien naar inmiddels 550 verkooppunten!

Dankzij onze 15 jaar ervaring met een eigen winkel begrijpen wij de wensen van ondernemers én consumenten. En wat bij ons altijd voorop staat, is aandacht voor elkaar. Dat dragen wij uit, in onze producten, maar ook in onze manier van werken en samenwerken.

Kleine attentie, grote glimlach

100%LEUK laat zien hoe je van niets iets kan creëren en impact kan hebben op je omgeving. Een kleine attentie kan zorgen voor een grote glimlach. En dat is waar wij het voor doen, inmiddels met een heel team dat zich vanuit diezelfde visie inzet. Je vindt onze boodschap terug in elke attentie, of het nu gaat om een verjaarscadeautje of een attentie om iemand een hart onder de riem te steken.

Iedereen van waarde

En weet je waar wij elke dag extra blij van worden? Van onze samenwerking met ons prachtige team LEUKERDS – mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij zorgen ervoor dat al onze producten perfect worden verpakt en klaar worden gemaakt voor de verkoop. Met dank aan de mensen van Sterk@Werk, die de begeleiding verzorgen.
Deze samenwerking is op een bijzondere manier tot stand gekomen. De mensen die via Sterk@Werk arbeid verrichten, waren na een heftige brand op hun voormalige werklocatie hun vertrouwde omgeving kwijt. Emmy wist natuurlijk precies hoe dit voelt, en schoot direct te hulp door ruimte en werk aan te bieden. Dit bleek een gouden combinatie en inmiddels mogen wij ons met trots leer- en werkplek van Sterk@Werk noemen. 

per pagina
 • Tijdelijk uitverkocht

  100% leuk Zeephart voor jou
  100% leuk Zeephart voor jou

  Speciaal voor jou om te laten weten dat ik aan je denk. Een tof kleinigheidje voor elk moment! En wist je dat deze zeepjes met liefde geknoopt zijn door onze LEUKERDs? Een leuk cadeautje met liefde dus.

  De zepen zijn parabenen en…

  € 3,95
 • Tijdelijk uitverkocht

  100% Leuk Zeephart van harte
  100% Leuk Zeephart van harte

  Als je iemand van harte wil feliciteren is dit hartzeepje een leuke keuze. Van harte met je verjaardag of van harte met je nieuwe baan of wie weet van harte je bent geslaagd. Er zijn zoveel redenen om van harte tegen iemand te…

  € 3,95
 • Tijdelijk Uitverkocht

  100% Leuk Zeephart bedankt
  100% Leuk Zeephart bedankt

  Bedankt voor alles, voor je hulp, voor je advies en waar je iemand maar voor wil bedanken. Een bedankje is belangrijk om te laten zien dat je het waardeert wat iemand voor je heeft gedaan! En wist je dat deze zeepjes met liefde…

  € 3,95
 • Tijdelijk uitverkocht

  100% Leuk Zeephart Groetjes
  100% Leuk Zeephart Groetjes

  Op een originele manier de groetjes overbrengen kan met dit hartzeepje. Aan wie doe jij de groetjes?

  De zepen zijn parabenen en siliconen vrij, vegan en niet op dieren getest.

  € 3,95
 • Tijdelijk uitverkocht

  100% Leuk Zeephart veel liefs
  100% Leuk Zeephart veel liefs

  Wat ben ik ontzettend blij met jou! Jij bent goud waard! Wat zou ik toch zonder jou moeten? Daarom een kleinigheidje met een groot gebaar met dit hartzeepje.

  De zepen zijn parabenen en siliconen vrij, vegan en niet op dieren…

  € 3,95
 • Tijdelijk uitverkocht

  100% Leuk Zeephart knuffel
  100% Leuk Zeephart knuffel

  Dikke knuffel van mij! Wie gun jij een knuffel? Nu we in deze tijd toch geen knuffels mogen geven is dit hartje wel erg toepasselijk. Of geef hem aan je zus die aan de andere kant van het land woont, omdat een echte knuffel met…

  € 3,95
 • Tijdelijk uitverkocht

  100% leuk Zeephart goud waard
  100% leuk Zeephart goud waard

  Wat ben ik ontzettend blij met jou! Jij bent goud waard! Wat zou ik toch zonder jou moeten? Daarom een kleinigheidje met een groot gebaar met deze hartzeep.

  € 3,95
 • Tijdelijk uitverkocht

  100% leuk Zeephart mooi mens
  100% leuk Zeephart mooi mens

  Een kleinigheidje met grote impact. Ik vind jou een mooi mens, gewoon om wie je bent! Een hartzeepje met een prachtige boodschap in een frisse geur.

  € 3,95
 • Tijdelijk uitverkocht

  100% leuk Zeephart leukste leukerd
  100% leuk Zeephart leukste leukerd

  De leukste leukerd dat ben jij! Omdat je zo lekker jezelf bent. Ik ben blij dat ik je ken. Een hartzeepje speciaal voor de aller leukste!

  € 3,95
 • 100% leuk Cadeaudoos dikke knuffel
  100% leuk Cadeaudoos dikke knuffel

  Door de matchende geur van aloë vera pronkt deze cactus graag in jouw woonkamer. Een mooi cadeau om iemand een hart onder de riem te steken, of gewoon zomaar. Omdat het zo’n LEUKe zeep is!

  Deze zeep is uniek door zijn vorm.…

  € 9,95
 • 100% leuk Cadeaudoos jij bent hartstikke leuk
  100% leuk Cadeaudoos jij bent hartstikke leuk

  Een complimentje geven we veel te weinig! Jij bent hartstikke leuk, lief, grappig, knap of dapper. Een originele hartzeep om een glimlach op het gezicht te toveren. De zeep heeft een heerlijke zachte geur: moonlight.

  Deze zeep is…

  € 9,95
 • Uitverkocht

  100% leuk Cadeaudoos je huis is je thuis
  100% leuk Cadeaudoos je huis is je thuis

  Verhuisd? Gefeliciteerd! Met deze gevelzeep kom je niet met lege handen op de housewarming aan. Geur: soft freshness.

  Deze zeep is uniek door zijn vorm. Gebruik ze gerust want deze zeep is parabenen- en siliconen-vrij én ze zijn…

  € 9,95
 • Leuk Spul zeepketting - jij bent speciaal voor mij
  Leuk Spul zeepketting - jij bent speciaal voor mij

  Wie is er voor jou speciaal, en zou je hiermee graag willen verrassen?
  Geeft deze zand witte zeepketting met goud witte tassel dan kado!
  Super gaaf om (als decoratie) op te hangen, in je badkamer, wc of gewoon in de woonkamer.

  € 9,95
 • Leuk spul zeepketting - gelukkig zijn er mensen zoals jij
  Leuk spul zeepketting - gelukkig zijn er mensen zoals jij

  Hoe leuk is het, om op deze moment manier iemand een complimentje te geven.
  We zeggen het eigenlijk te weinig, maar zeker te weten dat diegene een glimlach op zijn gezicht krijgt van deze leuke attentie!
  Deze stoere zwarte…

  € 9,95
 • Leuk Spul zeepketting - als ik jou zie ben ik blij
  Leuk Spul zeepketting - als ik jou zie ben ik blij

  Deze kraft kleurige zeepketting, voorzien van kraft met gouden tassel wil je toch kado geven!?
  Geef dit kado, aan diegene waar jij blij van wordt!
  Super gaaf om (als decoratie) op te hangen, in je badkamer, wc of gewoon in de…

  € 9,95
per pagina
© 2020 - 2021 de Korenbloem | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel