Happy Horse

per pagina
 • Happy Horse Rabbit Richie Tuttle
  Happy Horse Rabbit Richie Tuttle

  Waar is je kindje zonder zijn Rabbit Richie tuttle? Een heerlijk zacht knuffeldoekje dat je makkelijk overal mee naar toe kan nemen. Maar pas op! Zorg dat je er voldoende op voorraad hebt! Want je kindje wilt nooit meer…

  € 9,99
 • Happy Horse Rabbit Richie Ivory
  Happy Horse Rabbit Richie Ivory

  Rabbit Richie, het populairste konijn uit onze collectie in een neutrale ivoor witte uitvoering. Deze Rabbit Richie knuffel is zéér geliefd, is heerlijk super zacht en knuffelt als de beste!

  Tiny: 28 cm

  Normal: 38 cm

  Big: 58 cm

  € 12,99
 • Happy Horse Rabbit Richie Pink
  Happy Horse Rabbit Richie Pink

  Rabbit Richie, het populairste konijn uit onze collectie in een klassieke lichtroze uitvoering. Deze Rabbit Richie knuffel is zéér geliefd, is heerlijk super zacht en knuffelt als de beste!

  Tiny: 28 cm

  Normal: 38 cm

  Big: 58 cm

  € 12,99
 • Happy Horse Rabbit Richie Old Pink
  Happy Horse Rabbit Richie Old Pink

  Dit wereldberoemde konijntje hopt graag jullie huisjes binnen. Wie kent onze Richie niet? Deze prachtige oudroze kleur matcht in vele kinderkamertjes, deze mag niet ontbreken in je collectie!

  Tiny: 28 cm

  Normal: 38 cm

  Big: 58…

  € 12,99
 • Happy Horse Rabbit Richie Deep Pink
  Happy Horse Rabbit Richie Deep Pink

  Rabbit Richie, het populairste konijn uit onze collectie in een warme donkerroze uitvoering. Deze Rabbit Richie knuffel is zéér geliefd, is heerlijk super zacht en knuffelt als de beste!

  Tiny: 28 cm

  Normal: 38 cm

  Big: 58 cm

  € 12,99
 • Happy Horse Rabbit Richie Yellow
  Happy Horse Rabbit Richie Yellow

  Onze stijlicoon, Rabbit Richie, heeft weer een nieuwe outfit gekregen: hij is nu ook verkrijgbaar in 'stylish' geel. Heerlijk om mee te knuffelen en lekker hip voor op je kamer. Als dat geen blikvanger is!

  Tiny: 28 cm

  Normal: 38…

  € 12,99
 • Happy Horse Rabbit Richie Ochre
  Happy Horse Rabbit Richie Ochre

  Rabbit Richie met zijn lange oortjes, wie kent hem niet?! Dit heerlijk zachte konijntje zoekt een nieuw maatje voor altijd; wil jij hem een nieuw huisje geven? Mooi uitgevoerd in de nieuwste oker trendkleur, helemaal hip!

  Tiny:…

  € 12,99
 • Happy Horse Rabbit Richie Rusty
  Happy Horse Rabbit Richie Rusty

  Rabbit Richie met zijn lange oortjes, wie kent hem niet?! Dit lieve zachte konijntje zoekt een nieuw vriendje voor altijd; mag hij bij jou komen wonen? Mooi uitgevoerd in een warme roestbruine trendkleur, helemaal hip!

  Tiny: 28…

  € 12,99
 • Happy Horse Rabbit Richie Clay
  Happy Horse Rabbit Richie Clay

  Rabbit Richie, het populairste konijn uit onze collectie in een neutrale bruine uitvoering. Deze Rabbit Richie knuffel is zéér geliefd, is heerlijk super zacht en knuffelt als de beste!

  Tiny: 28 cm

  Normal:38 cm

  big: 58 cm

  € 12,99
 • Happy Horse Rabbit Richie Lagoon
  Happy Horse Rabbit Richie Lagoon

  Rabbit Richie, het populairste konijn uit onze collectie in een hippe lagoon groene uitvoering. Deze Rabbit Richie knuffel is zéér geliefd, is heerlijk super zacht en knuffelt als de beste!

  Tiny: 28 cm

  Normal: 38 cm

  Big: 58 cm

  € 12,99
 • Happy Horse Rabbit Richie Green
  Happy Horse Rabbit Richie Green

  Dit iconische konijn is ieders beste vriend; met zijn lange oortjes en pootjes is konijn Richie gemakkelijk overal mee naar toe te nemen. Met zijn mooie groene kleur past hij perfect in ieders interieur.

  Tiny: 28 cm

  Normal: 38…

  € 12,99
 • Happy Horse Rabbit Richie Blue
  Happy Horse Rabbit Richie Blue

  Rabbit Richie, het populairste konijn uit onze collectie in een klassieke lichtblauwe uitvoering. Deze Rabbit Richie knuffel is zéér geliefd, is heerlijk super zacht en knuffelt als de beste!

  Tiny: 28 cm

  Normal: 38 cm

  Big: 58…

  € 12,99
 • Happy Horse Rabbit Richie Deep Blue
  Happy Horse Rabbit Richie Deep Blue

  Rabbit Richie, het populairste konijn uit onze collectie in een stoere donkerblauwe uitvoering. Deze Rabbit Richie knuffel is zéér geliefd, is heerlijk super zacht en knuffelt als de beste!

  Tiny: 28 cm

  Normal: 38 cm

  Big: 58 cm

  € 12,99
 • Happy Horse Rabbit Richie Grey
  Happy Horse Rabbit Richie Grey

  Onze stijlicoon, Rabbit Richie, heeft weer een nieuwe outfit gekregen: hij is nu ook verkrijgbaar in een moderne grijstint. Heerlijk om mee te knuffelen en lekker hip voor op je kamer. Als dat geen blikvanger is!

  Tiny: 28…

  € 12,99
 • Happy Horse Rabbit Richie Dark Grey
  Happy Horse Rabbit Richie Dark Grey

  Rabbit Richie, het populairste konijn uit onze collectie in een chique donkergrijze uitvoering. Deze Rabbit Richie knuffel is zéér geliefd, is heerlijk super zacht en knuffelt als de beste!

  Tiny: 28 cm

  Normal: 38 cm

  Big: 58 cm

  € 12,99
per pagina
© 2020 - 2021 de Korenbloem | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel