Over ons

Evita - Eigenaresse:

In 1952 opende de Korenbloem haar deuren als toen nog een kantoorboekhandel. Mijn vader heeft het in 1982 overgenomen en toen ik er in 2015? bij kwam veranderde er steeds meer. Toen ik in 2016 met mijn man op een beurs liep, waar we verliefd werden op de landelijke woonstijl hebben we besloten onze winkel helemaal om te gooien. Wat eerst begon met een aantal accessoires, groeide steeds meer uit tot woonwinkel. Twee jaar later kwam onze webshop ook tot stand en nu zijn we uitgegroeid naar een leuke woonwinkel met mooie accessoires, meubels en unieke items. 

Als eigenaresse ben ik continu opzoek naar nieuwe merken, meubels en accessoires met een verhaal. Dat leuke tafeltje dat uit Nepal komt en gebruikt is door de lokale bevolking moet dan ook gewoon met ons mee. 

Naast de inkoop ben ik natuurlijk ook in de winkel te vinden en ben ik graag bezig met het restylen van onze mooie items en u te helpen en adviseren waar nodig. 

Samen met mijn man en twee dochters wonen wij in Wezep. Interieur is onze gemeenschappelijke passie. Een passie die nooit stopt ook ons eigen interieur is nooit af en altijd aan het veranderen. 

 

Gerwin - Manusje van alles, tevens man van.. 

Als je vrouw een eigen zaak heeft, heeft het hele gezin dat. Daarom ben ik ook vaak te vinden in de winkel. Voor het maken van sfeerhoeken, bezorgingen en inkoop van nieuwe items. Samen en met ons team zijn we telkens bezig nieuwe ideeën te bedenken om de Korenbloem Landelijk & Sober wonen steeds groter en uitgebreider te maken. Het adviseren, verkopen en inpakken laat ik over aan de rest van ons team die kunnen dat als de beste. 

 

 

 

 

 

Maud - Verkoop/ webshopmedewerkster:

Hey! Mijn naam is Maud. Ik werk al sinds 2018 bij de Korenbloem op de zaterdagen. Op mijn 15e ben ik hier begonnen als verkoopmedewerker bij mijn eerste bijbaantje, en ik ben blijven hangen ;). Inmiddels regel ik ook dingen voor de webshop en de social media kanalen. Ik vind het erg leuk om de winkel op de kop te zetten en alles een nieuw plekje te geven. Zie ik jullie op de zaterdagen?

 

 

 

 

 

Gerrita - Verkoopmedewerkster:

Hoi, Ik ben Gerrita. Ik ben sinds 2022 verkoopmedewerkster bij de Korenbloem. Het leuke van het werken in een winkel vind ik om de mensen met een blij gevoel naar huis te laten gaan. Ik vind het echt heel leuk om mee te denken qua inrichten van meubels en accessoires. Tot ziens in onze super leuke winkel!

 

 

© 2020 - 2024 de Korenbloem | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel